Acapulco Beach

hotel Acapulco Beach - letecky pohľad -letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - bazén - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - tobogan - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - izba - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - izba - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - bazeny -letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - vstupna hala - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - spa - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - lobby bar - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - recepcia-  letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - bazen - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - bazen - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - aquapark -  letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach -bazen-letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - pláž - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - pláž - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - vnútorný bazén - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus hotel Acapulco Beach - aquapark - letecký zájazd  - Kyrenia, Cyprus
Destinácia: Cyprus, Severný Cyprus, Girne (Kyrenia)
Kód zájazdu: 1289546
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Acapulco Beach

TV chladnička,minibar lekárska služba aqua aerobic, gym kasíno šípky kaderníctvo biliard masáž volejbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa stolný tenis tenis bazén vnútorný detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor aquapark večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od letiska: 80 km
Vzdialenosť od pláže: 30 m
Rýchly popis:

Luxusný hotelový rezort s výbornými službami, kvalitným ubytovaním a ideálnou polohou priamo na krásnej pláži so zlatým pieskom. Starostlivo udržiavaná záhrada je plná exotických kvetov a kríkov a unikátnym obrovským Infinity bazénom pre dospelých s oddelenou časťou pre deti. Je nádherným spestrením celého dojmu z hotela a svojou krásou prispieva k stráveniu nezabudnuteľnej dovolenky. Hotel má aj vlastnú farmu, kde si pestuje aj vlastnú domácu zeleninu, ktorú využíva v kuchyni. Hotel patrí k veľmi obľúbeným hotelom Severného Cypru a svedčí o tom aj to, že ako jediný hotel organizuje svadby priamo pri Infinity bazéne pri pláži čo vypovedá o jeho vysokej kvalite poskytovaných služieb. Najmä rodiny s deťmi ocenia pestrý animačný program, kedže v areáli hotela je novovybudovaný aquapark s toboganmi, ako aj lunapark, takisto ocenia pestrý animačný program, novovybudovaný veľký aquapark s toboganmi, ako aj lunapark. Hotel odporúčame všetkým vekovým kategóriám, ako aj rodinám s deťmi.


Poloha:
Acapulco Beach leží priamo na vlastnej nádhernej piesočnatej pláži v pokojnom zálive, 8 km od mesta Kyrenia, kam sa dá pohodlne dostať autobusom priamo spred hotela za sumu 1 EUR/jazda, alebo taxíkom. Od letiska Larnaka je vzdialený 80 km.

Hotel:
komplex hotela Acapulco Beach pozostáva z hlavnej budovy, časti Pine Court I. a II. a z bungalovov v upravenej záhrade. K dispozícii je vstupná hala s recepciou, Wi-Fi pripojenie zdarma, hlavná dvojpodlažná reštaurácia s terasou a výhľadom na more, 2 lobby bary, plážový bar, Sea Side bar, Aqua bar pri bazénovom komplexe, Bar Moon Rise, La Femme Luge Bar (za poplatok), 3 a la carte reštaurácie (za poplatok), obrovský aquapark, bazénový komplex, slnečníky a ležadlá pri bezénoch a plážové osušky zdarma, luxusné canabas s privítnym servisom (extra platba),  vnútorný bazén, panoramatický bazén infinity pre dospelých, detský bazén, detské ihrisko, miniklub, lunapark (za poplatok), fitness, turecké kúpele a luxusné wellness (za poplatok), minimarket, kaderníctvo, amfiteáter, tenisové kurty (za poplatok), plážový volejbal, stolný tenis, šípky, biliard (za poplatok), kasíno. 

Izby:
elegantne zariadené priestranné 2 lôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek v hlavnej budove alebo v časti Pine Court I. a II. (za poplatok). Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, SAT TV, telefónom, minibarom (za poplatok), trezorom (zdarma), sušičom na vlasy. Minibar (za poplatok, flaša vody je dopĺňaná denne). Wi-Fi pripojenie na izbách zdarma. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC, balkón s posedením.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov miestnej aj medzinárodnej kuchyne vrátane lokálnych alko a nealko nápojov (biele a červené víno, čapované pivo, vodka, rum, gin a brandy miestnej výroby a nealko nápoje ako voda, káva, čaj) podávané počas dňa a vo večerných hodinách v hotelových baroch. 

Pláž:
 krásna široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá, slnečníky, matrace a plážové osušky sú na pláži zdarma. Veľký bar s terasou pri pláži v rámci all inclusive.Konzumácia v plážovom bare v cene.

Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:
7,10,11 x ubytovanie so službami all inclusive, letecká doprava Bratislava - Larnaca - Bratislava, Košice - Larnaca - Košice, lužby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 230 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmentálny príplatok 25,- EUR/osoba. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/os./deň, poistenie opustenej domácnosti 2,50 EUR/deň.


Typ stravy:
all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

 
CYPRUS
tretí najväčší ostrov v Stredozemnom mori zvyknú volať aj Afroditin ostrov. Podľa gréckej mytológie sa práve na tomto ostrove zrodila Afrodita – bohyňa lásky a krásy. V súčasnosti je ostrov administratívne rozdelený na dve časti, Severný Cyprus – obývaný cyperskými Turkami a južnú časť ostrova, kde žijú cyperskí Gréci. Národy, ktoré ostrov po stáročia kolonizovali, tu zanechali stopy v podobe antických chrámov, byzantských kláštorov roztrúsených po celom území, cez križiacke pevnosti, až po benátske múry a islamské mešity. Dnes Cyprus vyhľadávajú predovšetkým milovníci peknej prírody. Takmer celý ostrov je zalesnený a právom sa nazýva aj zelený ostrov. Patrí k najslnečnejším miestam v Európe s viac ako 300 slnečnými dňami v roku. Pláže majú jemný zlatistý piesok, priezračne čisté more a plytký vstup do mora. K tým najzaujímavejším miestam Severného Cypru patrí napríklad polostrov Karpaz, ktorý je vyhľadávaným národným parkom, pláže ako Golden Beach, Alagadi, Acapulco patria k tým najkrajším. Z miest odporúčame navštíviť starobylú Famagustu, hlavné mesto Nikóziu, či prímorské mestečko Kyrenia so starobylou pevnosťou. Jedinečná príroda, bohatá história ostrova, pohostinné domáce obyvateľstvo, výborná kuchyňa a vysoká úroveň poskytovaných služieb. Dovolenka na ostrove Cyprus priťahuje množstvo návštevníkov z celého sveta.

SEVERNÝ CYPRUS

 Do roku 1975 sa dejiny severnej a južnej časti ostrova písali súčasne. Severná časť Cypru bola od roku 1983 vyhlásená za samostatný štát. Ostrov sa rozdelil na tureckú  (severená časť) a cyperskú časť ( južná časť) a dokonca aj hlavné mesto Nikózia je rozdelné. Severná časť sa môže pochváliť prekrásnymi plážami, ktoré sa tiahnu dlhé kilometre, priezračnými vodami Stredozemného mora, krásnou prírodou i historickým bohatstvom. Históriu na ostrove  formovali silné kultúry Rimanov, Feničanov, Egypťanov, Benátčanov či Britov. Preto  na jednom mieste môžete obdivovať rímske mozaiky, križiacke pevnosti i byzantské kostoly. Ak chcete stráviť toto leto v kvalitnom hoteli tak dovolenka na ostrove Cyprus je tá najsprávnejšia voľba.




KYRENIA
známe prímorské stredisko s malebným prístavom patrí medzi najkrajšie mestá Severného Cypru. Mestu dominuje stredoveká pevnosť postavená ešte v 7. storočí. V čase tureckých nájazdov mala táto pevnosť obrannú funkciu, dnes je v nej múzeum stroskotaných lodí. K ďalším historickým zaujímavostiam mesta patrí bývalé gotické opátstvo Bellapais, postavené na vrchole skalného výbežku alebo zrúcanina hradu sv. Hilariona z 10. storočia. Kyrenia je rušným a živým centrom zábavy, je tu množstvo reštaurácií, barov a kaviarničiek. Oblasť má veľmi dobrú polohu, z mesta sa dajú podnikať výlety do okolia, v jeho blízkosti sa nachádza niekoľko známych pláži ostrova. Nečakajte na Last minute, dovolenka na ostrove Cyprus patrí medzi dovolenky ktoré sa rozchytajú ako prvé. Let z Bratislavy do Larnaky trvá približne 2 hodiny 55 minút.


Fakultatívne výlety:
 
Nikózia – výlet spojený s návštevou starej časti Nikózie, Cyperskej brány, Sulejmanovej mešity a Katedrály sv. Sofie.

Plavba loďou – plavba loďou pozdĺž cyperského pobrežia so zastávkami v krásnych zátokách s kúpaním.

Polostrov Karpaz – návšteva rybárskej dediny Bogaz, Kláštora sv. apoštola Ondreja, mešity v dedine Dikarpaz a kúpanie na Zlatej pláži.

Kyrenia, Bellapais – návšteva hradu sv. Hilariona, spolu s hradmi Bufavento a Kantara, výstup na pohorie ,,Piatich prstov“ a prehliadka opátstva Bellapais, ktoré je majstrovským dielom gotického umenia.

Famagusta – výlet spojený s prehliadkou kláštora sv. Barnabáša, starovekého mesta Salamir – rímske kúpele, zastávka na pláži Long beach, prehliadka mestských hradieb vo Famaguste a návšteva mesta Varosha – mesta duchov.

Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás