Italy Vilage

Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania, izba Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania, bazén Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania, bazén Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania, pláž Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania Italy Vilage, zájazd individuálnou dopravou , Taliansko - Kampania
Destinácia: Taliansko, Kampánia (Neapol), Baia Domizia
Kód zájazdu: 1285110
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Italy Vilage

basketbal práčovňa, čistiareň chladnička,minibar bicykle futbal tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský bazén piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 40 m
Rýchly popis:

Italy Village sa nachádza v oblasti Caserta na hranici medzi Laziom a Kampániou, v stredisku Baia Domizia, cca 70 km severne od Neapolu. Rozľahlý areál je vhodným dovolenkovým miestom pre všetky vekové kategórie, ako aj rodiny s deťmi.


Poloha:
 priamo na pláži, apartmány sú vzdialené od pláže od 40 do 400 m.

Ubytovanie:
recepcia, reštaurácia, bar pri bazéne, Wi-Fi zdarma v recepcii, bazén, detský bazén, tenisové ihrisko, futbalové a basketbalové ihrisko, požičovňa bicyklov, detské ihrisko a animácie počas hlavnej sezóny.

Apartmány:
typ A –  25 m2 mono pre 2 osoby sa skladá z obývacej izby s dvomi lôžkami a kuchynským kútom, typ B – trilo  51 m2 - pre 4 osoby – má 2 izby s dvomi lôžkami, obývaciu miestnosť s kuchynským kútom, kde je možnosť 5. lôžka za príplatok,  klimatizácioa a TV, typ D – trilo 62 m 2,  pre 5 osôb – má 2 izby s dvomi lôžkami, obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a 1 lôžkom, možnosť 6. lôžka za príplatok. Prístelky sú rozťahovacie lôžka. Všetky apartmány majú vlastné sociálne zariadenie a terasu. V Type A a B je možnosť doobjednať prístelku. 




 

Stravovanie:
bez stravy.

Pláž:
 350 m dlhá piesočnatá pláž, plážový servis za poplatok

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba energií, bazén, animačný program od 1.6. do 9.9.,  Wi-Fi v recepcii, asistenčná služba delegáta.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: kaucia 100 EUR, záverečné upratovanie TYP A 60,- EUR, TYP B a  TYP D 70,- EUR. Pobytová taxa (platba na mieste). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70EUR/os./ deň. Ostatné doplatky: len TYP B  klimatizácia a TV za poplatok, platba na mieste - plážový servis (slnečník a 2 kreslá) v termíne od 13.5. do 17.6. a v termíne 2.9.-30.9. za 80,- EUR/týždeň, v ostatných termínoch 120,- EUR/týždeň, posteľná bielizeň 15,- EUR/osoba, set uterákov 15,- EUR/osoba, parkovacie miesto v areáli  70,- EUR/týždeň, parkovanie mimo areál zdarma, detská postieľka 35,- EUR/týždeň. Zvieratá nie sú povolené. 


Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:
KAMPÁNIA Meno Kampánia pochádza od Rimanov, ktorí oblasť nazývali Campania Felix (Šťastná Kampánia). Región sa začína južne od Ríma, pokračuje po pobreží Tyrrhenského mora až k mestu Neapol. Kampánia má veľký historický význam, bohatú a pestrú minulosť, vzácne umelecké pamiatky. Vezuvská sopka stráži kraj z dostatočnej výšky a postarala sa aj o to, aby sa tento kraj mohol zapísať do učebníc dejepisu. Nádherné pieskové pláže sú tu dokonale zmixované s gýčovými romantickými výhľadmi, no rímski bohovia pridali aj úrodné vinohrady a polia, ktoré z Kampánie urobili hotový gurmánsky raj. Ak budete chcieť vidieť najromantickejšie zátoky Talianska, navštívte aj ostrov Capri. BAIA DOMIZIA Je súčasťou obce Sessa Aurunca a obce Cellole v provincii Caserta a ideálnym východiskovým bodom na výlety do Neapola, Sorrenta, antického mesta Pompeje či Paestum, morských kúpeľov Amalfi alebo na sopku Vezuv. PAESTUM Paestum leží asi 40 km južne od Salerna a 85 km juhovýchodne od Neapola. Pre tých, ktorí hľadajú nielen more ale aj stopy histórie, bude Paestum a celá oblasť najlepšou voľbou. Je to živé mestečko a jeho nádherné pláže a historické pamiatky lákajú k prechádzkam, má svoju atmosféru a pôvab. MARINA DI CAMEROTA Leží v srdci Parco Cilento blízko Paestum. Obľúbené turistické mestečká Marina di Camerota, San Maria di Castelabate sú na zozname svetového dedičstva UNESCO. Pre ich zlaté pláže a sugestívne útesy ich nazývajú perly Stredozemného mora. Ideálne klimatické podmienky umožňujú prežitie prí- jemnej dovolenky od mája do októbra.

Fakultatívne výlety:
Ostrov Capri – celodenný výlet autobusom a loďou na ostrov Capri, kde vás okrem Augustových zá- hrad, Villy Jovis (bývalá rezidencia cisára Tibéria) a výhľadu na nádherné biele skaly Faragliony nadchne aj jaskyňa Grotta Azzura. Pompeje, Vezuv, Herculaneum a degustácia vín – celodenný výlet s výstupom na Vezuv. Prehliadka vykopávok antického mesta na úpätí Vezuvu – Pompeje, prehliadka Herculaneum a nakoniec degustácia typických kampánskych vín. Neapol s návštevou sopky Vezuv – celodenný výlet do metropole Kampánie. Neapol ponúka mnohé historické pamiatky a kostoly na každom kroku, charakteristické úzke uličky s miestnym koloritom. V popoludňajších hodinách odjazd k najznámejšej sopke v Európe - Vezuv.

Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás