Hotel Grotticelle

Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s Kalábria, Ricadi, hotel Grotticelle, dovolenka s
Destinácia: Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano
Kód zájazdu: 1285109
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Grotticelle

TV domáce zviera chladnička,minibar stolný tenis tenis detská postieľka detský bazén plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Rýchly popis:



Hotel Groticelle sa nachádza na jednom z najkrajších miest Capo Vaticana. Ubytovanie vhodné pre všetky vekové kategórie.


 


Poloha:
Hotel leží na jednej z najkrajších pláži  Capo Vaticano - cca 350 metrov od pláže Grotticelle. Je obklopený stredomorskou vegetáciou, kvetmi a palmami, ktoré vytvárajú príjemnú príjemnú dovolenkovú atmosféru.

Hotel:
Hotel má recepciu, WI FI na recepcii, bar, spoločenskú miestnosť s TV SAT, minimarket, bazén a detský bazén s terasou a slnečníkmi s ležadlami, posilňovňa, tenisové ihrisko a stolný tenis.

Izby:
2 lôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek, sociálne zariadenie, sušič na vlasy, TV, telefón, trezor, klimatizácia, minichladnička, väčšina izieb má balkón.

Stravovanie:
polpenzia. raňajky formou bufetových stolov, obed alebo večera servírovaná, prvý chod a hlavné jedlo, príloha a zelenina formou bufetových stolov. Bez nápojov. Možnosť doobjednania plnej penzie za doplatok.    


 

Pláž:
piesočnatá pláž Groticcelle

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
7 x ubytovanie s polpenziou, plážový servis do vyčerpania v termíne do 23.6. a od 16.9.



V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: pobytová taxa (platba na mieste).  Odporúčaný doplatok:  komplexné cestovné poistenie  (vrátane poistenia Covid) KOMFORT 3,70 EUR/osoba/deň, alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,20 EUR/deň.


Ostatné doplatky: na vyžiadanie - detská postieľka 10,- EUR deň (bez stravy), plážová osuška 5,- EUR, plážový servis v termíne od 24.6. do 4.8. a od 16.8. do 15.9. 20,- EUR/deň, plážový servis v termíne 5.8.-25.8. 25,- EUR/deň. Zvieratá menšieho vzrastu za poplatok - dezinfekcia 10,- EUR/deň (hlásiť pri rezervácii).



Typ stravy:
polpenzia

Informácie o krajine a stredisku:
Azda najkrajším mestečkom tejto oblasti je Tropea perla Tyrrhénskeho mora, ktorej vznešenosť akoby sa vznášala nad  morom. Pochádza z  grécko – normandského obdobia. Týči sa tu normandská katedrála z  11. storočia, kostol Sv. Márie na vrchole skalnatého útesu so strmým prístupovým scho diskom a kostol Sv. Františka z Assisi. Tieto tri dominanty spolu s množstvom iných kostolov, kaplniek, palácov a  sieťou vydláždených úzkych uličiek dotvárajú typický kolorit juhotalianskeho mestečka. Mnohé z  uličiek vedú k  vyhliadke, ktorá je 60 m nad  morom, s  úchvatným pohľadom na  záliv Tropey, známy svojou až neprirodzene tyrkysovou vodou. Turisti tu radi ochutnávajú miestnu kuchyňu v tradičných reštauráciách, výbornú zmrzlinu, cappuccino a  pre Kalábriu typickú marmeládu z  červenej cibule a  čokoládu s  feferónkami. Mestečko Tropea vo  vás zanechá hrejivý pocit na  duši, jeho úžasná atmosféra navodí pocit šťastia, dovolenkovej pohody a  mnohých nádherných spomienok. V okolí mestečka vo vzdialenosti od 5 do 10 km sa nachádzajú strediská ako Briatico, Marina di Zambrone a  Ricadi – oblasť Capo Vaticano, ktorá je azda najmalebnejšia s nádhernými piesočnatými plá žami, tyrkysovým morom a  množstvom zelene. Z  tejto oblasti je nádherný, romantický výhľad na  3 Liparské ostrovy vulkanického pôvodu – historický ostrov Lipary, ostrov Vulcano so sírovým jazerom a ostrov Stromboli s krásnou čiernou plážou a stále činnou sopkou.  


Fakultatívne výlety:

Sicília – je známa stále aktívnou sopkou Etna a mestom Taormina, ktoré je jedno z najkrajších a najnavštevovanejších nielen pre jej histo - rické pamiatky, ale aj prenádherné námestia plné kaviarní aobchodíkov sosuvenírmi (celodenný výlet). Liparské ostrovy – výlet na 3 nádherné sopečné ostrovy Lipari, Vulcano a Stromboli. Na ostrove Lipari možnosť okružnej prehliad - ky so sprievodcom alebo prechádzka historickým mestom Lipari. NaVulcane možnosť využiť liečivý kúpeľ naplážach zosopečného piesku (celodenný lodný výlet). Nočné Stromboli – lodný výlet na ostrov Stromboli, ktorý je známy svojim stále činným vulkánom, prehliadka mesta, pohľad nasvah Sciara del Fuoco s očarujúcimi sopečnými erupciami, ktoré sú približne v 20 minútových intervaloch (poldenný výlet loďou). Pompeje s Vezuvom – prehliadka antického mesta Pompeje, ktoré leží asi 20 km smerom najuhovýchod od Neapola naúpätí Vezuvu, blíz - ko Neapolského zálivu. Po výbuchu Vezuvu, bolo celé mesto zasypané 7 metrovou vrstvou popola. Po prehliadke presun k sopke Vezuv – kukráteru, odkiaľ je krásny výhľad na Neapol aSorrento (celodenný vylet). Kristo di Maratea – približne 22 m vysoká socha KRISTO DI MARATEA, podobná soche v Rio de Janeiro. Je to miesto najviac navštevované turistami, s možnosťou nákupov suvenírov typických pre Kalábriu a mesto Maratea (poldenný výlet). Akvapark – v stredisku Praia a Mare sa nachádza jeden z najväčších akvaparkov v južnom Taliansku (poldenný výlet). Pozn.: vzhľadom na veľkosť územia Kalábrie nie je možné v niektorých strediskách ponúkať všetky uvedené výlety. Bližšie informácie vám poskytneme pred odchodom na dovolenku, alebo vám poradíme pri kúpe vašej dovolenky.



Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás