Futura Club Itaca Nausicaa

Futura Club Itaca Nausicaa - letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - aquapark -letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - izba -letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa -izba -  letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - bazen - letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - reštaurácia- letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa -izba- letecký zájazd - Taliansko Kalábria Futura Club Itaca Nausicaa - letecký zájazd - Taliansko Kalábria
Destinácia: Taliansko, Kalábria, Rossano Calabro
Kód zájazdu: 1284796
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Futura Club Itaca Nausicaa

TV domáce zviera chladnička,minibar salón krásy diskotéka jacuzzi, vírivka futbal volejbal stolný tenis tenis bezlepková strava detská postieľka detské animácie detský bazén plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 100 m
Vzdialenosť od letiska: 150 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Rýchly popis:

Hotelový komplex Futura Club Nausicaa leží v krásnej záhrade plnej exotických rastlín a olivovníkov asi 10 km od centra mestečka Rossano, ktoré leží v jednom z najmalebnejších kútov Iónskeho pobrežia. Služby tohto rezortu, ako aj množstvo animačných programov, či práve poloha neďaleko najväčšieho zábavného vodného parku „Odisea 2000“ s rozlohou až 80 000 km štvorcových, predurčujú tento rezort k prežitiu aktívnej dovolenky pre všetky vekové kategórie a hlavne pre rodiny s deťmi.

 


Poloha:
komplex leží priamo pri nádhernej pláži a hneď vedľa je aquapark s bohatými zábavnými atrakciami (tobogany, vodné vlny, vodopády, relaxačné atrakcie) - za doplatok, 1 x vstup do aquaparku na osobu v cene zájazdu (len pre osoby ubytované od 7nocí), neďaleko rezortu sa nachádzajú aj obchodíky. Od mestečka Rossana je vzdialený asi 10 km, od letiska Lamezia Terme 140 km.

Hotel:
hotelový komplex sa skladá z dvoch častí - z časti Itaca a z časti Nausicaa. Vo villaggiu sa nachádza recepcia, spoločenská miestnosť s TV, dve reštaurácie, bazénový komplex pre dospelých a deti vrátane plaveckého bazéna a vírivky (slnečníky a ležadlá zdarma), niekoľko barov, amfiteáter, diskotéka, „biberoneria“ - kompletný stravovací servis pre infantov do 2,99 rokov za príplatok na mieste, obchodík, beauty centrum, animácie pre deti a dospelých, tenisový kurt (osvetlenie za poplatok), futbalové, volejbalové ihrisko, stolný tenis. Pripojenie Wi-Fi je v spoločenských priestoroch.

Izby:
pekné a účelne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek, 3. a 4. lôžko je poschodová posteľ alebo rozkladacie lôžko, maximálna obsadenosť 2 dospelí a 2 deti do 15 rokov, alebo traja dospelí, ich súčasťou je klimatizácia, vlastné sociálne zariadenie (sprcha, WC, sušič na vlasy), TV, trezor, balkón alebo terasa. Family room: 4 lôžkové - dve prepojené izby, dva vstupy, 2 sociálne zariadenia. maximálne pre 4 dospelých.

Stravovanie:
Soft All inclusive. Raňajky, obed , večera sú podávané formou bufetových stolov , počas obeda a večere sú podávané nápoje : voda , víno,  soft drink.  Centrálny bar od 10.00 – 23.00 hod  a od 10.00 – 18.00 na pláži : soft drink, voda, víno, káva, čaj, alkoholické nápoje, likéry, 1 x denne občerstvenie. Detská kuchyňa k dispozícii 24 hod / denne  s malou kuchyňou, mikrovlnnou rúrou, ohrievačom fľaše (vrátane detskej výživy). Poznámky: alkohol, superalkoholické nápoje a národné likéry nie sú zahrnuté v Soft All Inclusive, rovnako ako nápoje v plechovkách a vo fľašiach, zmrzliny a všetko čo nie je uvedené vyššie.  

Pláž:
na pláž je priamy vstup z villaggia, pláž je piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora, miestami s kamienkami, voda je nádherne krištáľovo čistá, ležadlá a slnečníky na pláži od 2. radu sú v cene. Pre každú izbu je v cene jeden slnečník a dve ležadlá.

Doprava:

individuálna


V cene je zahrnuté:
 ubytovanie na 7 nocí, klubová karta od 28/05 – 17/08 ( bazény, športové zariadenia, animačný program , plážový servis od 2 rady ), 1 x vstup do Acquaparku Odissea (len pre pobyty min 7 nocí).

V cene nie je zahrnuté:
Povinné doplatky: miestna pobytová taxa (platba na mieste). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,20 EUR/deň. Ostatné doplatky: deti do 2,99 rokov detská postieľka a strava v Biberonerii 20,-EUR/noc, menu pre celiatikov 50,-EUR/osoba/týždeň. Zvieratá menšieho vzrastu povolené za poplatok 10,-EUR/deň + 50,- EUR/dezinfekcia (nemôžu sa pohybovať vo verejných priestoroch).  

Typ stravy:
soft all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:
Rossano Calabro leží na pobreží Iónskeho mora a je zaujímavé nielen krásnymi zelenými kopcami, krištáľovo čistým morom, ale má aj historický význam. Stará časť je známa pre svoje starobylé kostoly, budovy z 11. storočia, nádherné úzke uličky a množstvo iných historických pamiatok. Vďaka vždy upraveným plážam s postupným vstupom do mora je toto letovisko vhodné hlavne pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trvá približne 1 hodinu 45 minút.

Fakultatívne výlety:
Liparské ostrovy – výlet na 3 nádherné sopečné ostrovy Lipari, Vulcano a Stromboli. Na ostrove Lipari možnosť okružnej prehliad - ky so sprievodcom alebo prechádzka historickým mestom Lipari. Na Vulcane možnosť využiť liečivý kúpeľ naplážach zo sopečného piesku (celodenný lodný výlet). Nočné Stromboli – lodný výlet na ostrov Stromboli, ktorý je známy svojim stále činným vulkánom, prehliadka mesta, pohľad nasvah Sciara del Fuoco s očarujúcimi sopečnými erupciami, ktoré sú približne v 20 minútových intervaloch (poldenný výlet loďou). Pompeje s Vezuvom – prehliadka antického mesta Pompeje, ktoré leží asi 20 km smerom najuhovýchod od Neapola naúpätí Vezuvu, blíz - ko Neapolského zálivu. Po výbuchu Vezuvu, bolo celé mesto zasypané 7 metrovou vrstvou popola. Po prehliadke presun k sopke Vezuv – kukráteru, odkiaľ je krásny výhľad na Neapol aSorrento (celodenný vylet). Kristo di Maratea – približne 22 m vysoká socha KRISTO DI MARATEA, podobná soche v Rio de Janeiro. Je to miesto najviac navštevované turistami, s možnosťou nákupov suvenírov typických preKalábriu a mesto Maratea (poldenný výlet ). Pozn.: vzhľadom na veľkosť územia Kalábrie nie je možné v niektorých strediskách ponúkať všetky uvedené výlety. Bližšie informácie vám poskytneme pred odchodom na dovolenku, alebo vám poradíme pri kúpe vašej dovolenky.

Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás