Villaggio Le Farnie

Villaggio Le Farnie v Caorle - ALTANEA, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Villaggio Le Farnie v Caorle - ALTANEA, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Villaggio Le Farnie v Caorle - ALTANEA, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska Villaggio Le Farnie v Caorle - ALTANEA, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou do Talianska
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Caorle
Kód zájazdu: 1283211
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villaggio Le Farnie

doprava na pláž TV minifutbal práčovňa, čistiareň nákupná pasáž chladnička,minibar bicykle minigolf tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 600 m
Rýchly popis:

Nedávno postavené villaggio pozostáva z rezidenčnej a vilkovej časti a nachádza sa v stredisku CAORLE v časti ALTANEA, neďaleko obchodného centra La Quercia.


Poloha:
v časti ALTANEA, na adrese Viale dei Cigni 8, asi 600 m od pláže, 100 m od autobusovej zastávky. Ubytovacia agentúra sa nachádza asi 700 m od areálu. Hosťom je k dispozícii zdarma shuttle bus na pláž.

Ubytovanie:
Villaggio poskytuje svojim hosťom aj bazén s detskou časťou a slnečnou terasou, športoviská, detský kútik, práčku /za poplatok/ a parkovanie pre 1 auto a apartmán. V spoločných priestoroch je k dispozícii Wi-Fi. Apartmány sa nachádzajú v rezidenčnej časti a vo vilkovej časti. Všetky sú moderne zariadené a vybavené sociálnym zariadením, sušičom na vlasy, klimatizáciou, trezorom, SAT TV, kávovarom, baĺkónom alebo terasou, každý apartmán má obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím/vysúvacím dvojlôžkom a podľa typu jednu alebo dve spálne. Vo vilkovej časti sú dvojpodlažné apartmány bez výťahu: bilocal pre 5 osôb má obývaciu miestnosť na prízemí s predzáhradkou a na poschodí spálňu s 3 lôžkami, trilocal pre 6 osôb má na poschodí jednu spálňu s dvomi samostatnými lôžkami a jednu spálňu s dvojlôžkom. Ubytovanie je možné v deň nástupu medzi 16 a 19 hod, odchod z apartmánu najneskôr do 10 hod.

Stravovanie:
bez stravy.

Pláž:
piesočnatá upravená pláž s pozvoľným vstupom do mora je asi 600 m od villaggia, pre hostí premáva na pláž zdarma v pravidelných intervaloch autobus. Plážový servis nie je v cene pobytu, možnosť kúpiť na mieste alebo objednať vopred.

Doprava:
individuálna alebo autobusová.

V cene je zahrnuté:
ubytovanie na 7 nocí, klimatizácia, používanie bazénu v závislosti od počasia, 1 parkovacie miesto na jeden apartmán, zdarma autobus na pláž počas pobytu.

V cene nie je zahrnuté:
Doprava: LUX BUS 120 EUR/osoba, miestenka 8 EUR, príplatok za samostatnú dopravu a za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 20 EUR/osoba. Povinné príplatky: platba na mieste: miestna pobytová taxa, spotreba energií 50 EUR/bilocal a 55 EUR/trilocal, poplatok za záverečné upratanie apartmánu 55 EUR/apartmán (platí sa iba vtedy, akak nebude apartmán pri odchode odovzdany uprataný). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90  EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Ostatné doplatky: na vyžiadanie a platba na mieste - posteľná bielizeň 10 EUR/výmena/osoba, detská postieľka 6 EUR/deň. Zvieratá nie sú povolené.

Typ stravy:
bez stravy.

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

SEVERNÝ JADRAN

Iba 600 km od hraníc Slovenska sa nachádzajú najbližšie piesočnaté pláže severného Jadranu. Táto časť talianskeho pobrežia, nachádzajúca sa v regiónoch Friuli Venezia Giulia a Veneto, je známa predovšetkým svojimi rozsiahlymi piesočnatými plážami s mierne klesajúcim dnom, čo oceňujú najmä rodiny s deťmi. Všetky strediská majú veľmi dobre vybudovanú infraštruktúru so zaujímavými atrakciami pre deti i dospelých – nachádzajú sa tu veľké vodné a zábavné parky, športoviská, nekonečné cyklistické trasy a golfové ihriská, ale aj nákupné strediská. Ako všade v Taliansku, aj tu nájdete historické a umelecké poklady, nádhernú architektúru a galérie so vzácnymi dielami nielen talianskych umelcov. 

CAORLE

Romantické historické mestečko, založené už roku 40 p.n.l., zlákalo kedysi aj známeho amerického spisovateľa Ernesta Hemingwaya, ktorý tu žil a tvoril.Leží medzi riečkami Livenza a Lemene, 50 km od Benátok. Má pokojnú atmosféru, množstvo zelene, útulné historické centrum s bazilikou San Stefano s typickými úzkymi uličkami s kaviarničkami a obchodíkmi. Má vybudované športové zázemie – dva nové športové paláce Pallamare a Palaexpomar, 15 km dlhú pobrežnú promenádu s rôznymi vodnými atrakciami a aquaparkom. Za riekou Livenza bol vybudovaný prístav pre jachty v časti nazvanej Porto Santa Margherita, ktorá sa stala typickým prímorským moderným letoviskom. Najnovšia časť – Caorle Altanea ponúka najmä rodinné vilky s bazénom. Pláž je z jemného piesku s mierne klesajúcim dnom.


Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás