Villaggio Marco Polo

Marco Polo - areál- zájazd individuálnou dopravou - Taliansko- Kalábria-Ricadi Marco Polo - izba zájazd individuálnou dopravou - Taliansko- Kalábria-Ricadi Marco Polo - apartmán- zájazd individuálnou dopravou - Taliansko- Kalábria-Ricadi Marco Polo - zájazd individuálnou dopravou  - Taliansko - Kalábria Marco Polo - zájazd individuálnou dopravou  - Taliansko - Kalábria Marco Polo - zájazd individuálnou dopravou  - Taliansko - Kalábria Marco Polo - zájazd individuálnou dopravou  - Taliansko - Kalábria Marco Polo - zájazd individuálnou dopravou  - Taliansko - Kalábria Marco Polo - zájazd individuálnou dopravou  - Taliansko - Kalábria
Destinácia: Taliansko, Kalábria, San Nicola Ricadi
Kód zájazdu: 1282413
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villaggio Marco Polo

domáce zviera chladnička,minibar futbal tenis plážový servis piesočnatá pláž animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Rýchly popis:

Nádherné villaggio na jednom z najkrajších miest Capo Vaticano je postavené na svahu v troch úrovniach. Ku pláži vedie cestička a výťah.


Poloha:
cca 2 km od mestečka Tropea, 50 - 350 m od pláže. Villagio tvorí kempingová, rezidenčná a hotelová časť. Je vybudované vo svahu   s panoramatickým výhľadom, na 3 úrovniach.

Ubytovanie:
recepcia, bar, reštaurácia, bazén, tenisové a futbalové ihrisko, obchod, amfiteáter.

Apartmány:

apartmány Mono C4 - obývacia izba s kuchynským kútom a 4 lôžkami, sociálne zariadenie, krytá terasa poloha , 30 m od pláže. Bilocal pre 5 osôb sa skladá z obývacej zby s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom, izba s manželskou postelou a 1 lôžkom, sociálne zariadenie a terasa alebo balkón. Trilocal pre 6 osôb sa skladá z obývacej izby s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom, izba s manželskou postelou, izba s 2 lôžkami, sociálne  zariadenie a terasa alebo balkón.


Stravovanie:
bez stravy.

Pláž:
súkromná piesočnatá pláž z bieleho piesku, plážový servis .

Doprava:
individuálna.

V cene je zahrnuté:

 prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba energií, bazén, animácie 10.6.-10.9., plážový servis (apartmány iba do 9.7. a od 1.9.), asistenčné služby delegáta.


V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: platba na mieste : kaucia - 100 EUR/apartmán (v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia), záverečné upratovanie 35 EUR/monolocal,  50 eur/bilocal, 60 EUR/trilocal/ týždeň, miestna pobytová taxa. Ostatné doplatky na vyžiadanie:  plážový servis - slnečník a dve kreslá od 9.7. do 31.7.  100 EUR/týždeň/apt. od 1.8. do 31.8. 150 EUR/apt. Plážový servis na deň 15 EUR/deň v mesiaci júl a 25 EUR /na deň v mesiaci august. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  (vrátane poistenia Covid) KOMFORT 3,70 EUR/osoba/deň, alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,20 EUR/deň.

Malé zvieratá povolené za poplatok 120 EUR/týždeň mimo spoločenské priestory (platba na mieste), posteľná bielizeň: 15 EUR/osoba, uteráky 15 EUR/osoba. 


Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:
Azda najkrajším mestečkom tejto oblasti je Tropea perla Tyrrhénskeho mora, ktorej vznešenosť akoby sa vznášala nad  morom. Pochádza z  grécko – normandského obdobia. Týči sa tu normandská katedrála z  11. storočia, kostol Sv. Márie na vrchole skalnatého útesu so strmým prístupovým scho diskom a kostol Sv. Františka z Assisi. Tieto tri dominanty spolu s množstvom iných kostolov, kaplniek, palácov a  sieťou vydláždených úzkych uličiek dotvárajú typický kolorit juhotalianskeho mestečka. Mnohé z  uličiek vedú k  vyhliadke, ktorá je 60 m nad  morom, s  úchvatným pohľadom na  záliv Tropey, známy svojou až neprirodzene tyrkysovou vodou. Turisti tu radi ochutnávajú miestnu kuchyňu v tradičných reštauráciách, výbornú zmrzlinu, cappuccino a  pre Kalábriu typickú marmeládu z  červenej cibule a  čokoládu s  feferónkami. Mestečko Tropea vo  vás zanechá hrejivý pocit na  duši, jeho úžasná atmosféra navodí pocit šťastia, dovolenkovej pohody a  mnohých nádherných spomienok. V okolí mestečka vo vzdialenosti od 5 do 10 km sa nachádzajú strediská ako Briatico, Marina di Zambrone a  Ricadi – oblasť Capo Vaticano, ktorá je azda najmalebnejšia s nádhernými piesočnatými plá žami, tyrkysovým morom a  množstvom zelene. Z  tejto oblasti je nádherný, romantický výhľad na  3 Liparské ostrovy vulkanického pôvodu – historický ostrov Lipary, ostrov Vulcano so sírovým jazerom a ostrov Stromboli s krásnou čiernou plážou a stále činnou sopkou  

Fakultatívne výlety:
Sicília – je známa stále aktívnou sopkou Etna a mestom Taormina, ktoré je jedno z najkrajších a najnavštevovanejších nielen pre jej histo - rické pamiatky, ale aj prenádherné námestia plné kaviarní aobchodíkov sosuvenírmi (celodenný výlet). Liparské ostrovy – výlet na 3 nádherné sopečné ostrovy Lipari, Vulcano a Stromboli. Na ostrove Lipari možnosť okružnej prehliad - ky so sprievodcom alebo prechádzka historickým mestom Lipari. NaVulcane možnosť využiť liečivý kúpeľ naplážach zosopečného piesku (celodenný lodný výlet). Nočné Stromboli – lodný výlet na ostrov Stromboli, ktorý je známy svojim stále činným vulkánom, prehliadka mesta, pohľad nasvah Sciara del Fuoco s očarujúcimi sopečnými erupciami, ktoré sú približne v 20 minútových intervaloch (poldenný výlet loďou). Pompeje s Vezuvom – prehliadka antického mesta Pompeje, ktoré leží asi 20 km smerom najuhovýchod od Neapola naúpätí Vezuvu, blíz - ko Neapolského zálivu. Po výbuchu Vezuvu, bolo celé mesto zasypané 7 metrovou vrstvou popola. Po prehliadke presun k sopke Vezuv – ku kráteru, odkiaľ je krásny výhľad na Neapol aSorrento (celodenný vylet). Kristo di Maratea – približne 22 m vysoká socha KRISTO DI MARATEA, podobná soche v Rio de Janeiro. Je to miesto najviac navštevované tu - ristami, s možnosťou nákupov suvenírov typických preKalábriu a mesto Maratea (poldenný výlet ). Akvapark – v stredisku Praia a Mare sa nachádza jeden z najväčších akvaparkov vjužnom Taliansku (poldenný výlet). Pozn.: vzhľadom na veľkosť územia Kalábrie nie je možné v niektorých strediskách ponúkať všetky uvedené výlety. Bližšie informácie vám poskytneme pred odchodom na dovolenku, alebo vám poradíme pri kúpe vašej dovolenky.

Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás