Holiday

Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Holiday v CAORLE - Porto Santa Margherita, dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Porto Santa Margherita
Kód zájazdu: 1269097
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Holiday

TV domáce zviera chladnička,minibar tenis parkovisko detská postieľka detský bazén plážový servis piesočnatá pláž klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 250 m
Rýchly popis:

Obľúbený komplex apartmánových bytov pozostáva z niekoľkých budov s bazénom asi 250 m od pláže v obľúbenom stredisku Porto Santa Margherita.


Poloha:
komplex sa nachádza na ulici Corso Amalfi 36 v Caorle - časť Porto Santa Margherita, asi 250 m od pláže a 200 m od miestneho centra. Autobusová zastávka je asi 50 m od komplexu, železničná stanica asi 15 km. Ubytovacia agentúra je asi 220 m.

Ubytovanie:
v komplexe sa nachádza bazén pre dospelých aj pre deti, parkovisko s obmedzenou kapacitou /možnosť parkovania na verejných priestoroch zadarmo/, v budove sú výťahy. Apartmány sú jednoducho zariadené a vybavené sociálnym zariadením, TV a balkónom. Na vyžiadanie sú apartmány s klimatizáciou za poplatok  40 EUR/monolocal,  60 EUR/bilocal a 70 EUR/trilocal. Monolocal pre 4 osoby sa skladá z jednej miestnosti s kuchynským kútom a dvoma rozkladacími pohovkami či prípadne jedným manželským lôžkom a jednou rozkladacou pohovkou. Apartmán typu bilocal je pre max. 5 osôb, pozostáva zo spálne s manželským dvojlôžkom a prípadne ďalším lôžkom a obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom. Apartmán typu trilocal pre max. 7 osôb pozostáva zo spálne s dvomi lôžkami, spálne s tromi lôžkami, obývacej miestnosti z rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom. Detská postieľka za poplatok 30 EUR/týždeň. Záverečné upratovanie apartmánov je za povinný doplatok 70 EUR/bilocal a 80 EUR/trilocal. Nástupný deň je sobota. Posteľnú bielizeň je možné si požičať a zaplatiť na mieste za 15 EUR/osoba a uteráky za  15 EUR/osoba. Domáce zvieratá sú povolené za poplatok 40 EUR do 5 kg, 60 EUR do 12 kg s 70 EUR do max. 20 kg. Ubytovanie je možné v prvý deň po 16 hod, apartmány je potrebné odovzdať do 10 hod v deň odchodu. Parkovanie je možné zadarmo a bez obmedzení pred domom alebo v blízkosti domu.

Stravovanie:
bez stravy,

Pláž:
piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza asi 250 m od komplexu, plážový servis nie je v cene - možnosť zakúpenia na mieste.

Doprava:
individuálna a autobusová.

V cene je zahrnuté:

prenájom apartmánu na 7 nocí, všetky spotreby (elektrina do spotreby max. 60 kW /týždeň, každá ďalšia kW za poplatok 0,35 EUR/kW).


V cene nie je zahrnuté:
Doprava: LUX BUS 120 EUR/osoba, miestenka 8 EUR, príplatok za samostatnú dopravu a za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 20 EUR/osoba. Povinné príplatky: platba na mieste: záverečné upratovanie 70 EUR/bilocal, 80 EUR/trilocal, miestna pobytová taxa, nadmerná spotreba energií 0,9 EUR/ kW. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Ostatné doplatky:na vyžiadanie a platba na mieste - posteľná bielizeň 15 EUR/osoba, uterákový set 15 EUR/osoba, klimatizácia 40 až 70 EUR/apartmán/týždeň. Zvieratá sú povolené - 40 EUR/do 5 kg, 60 EUR/do 12 kg, 70 EUR/nad 12 kg. Skorý príchod a neskorý odchod za poplatok 30 EUR na mieste. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, PN, NM, TN - 14 EUR, PB, ZA, MT, RK - 18 EUR. Upozornenie: pri autokarovej doprave je termín nástupu vždy deň pred uvedeným dátumom nástupu na ubytovanie a termín návratu deň po ukončení pobytu. Z cien uvedených pri tomto objekte nie je možné poskytnúť zľavy.

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

SEVERNÝ JADRAN

Iba 600 km od hraníc Slovenska sa nachádzajú najbližšie piesočnaté pláže severného Jadranu. Táto časť talianskeho pobrežia, nachádzajúca sa v regiónoch Friuli Venezia Giulia a Veneto, je známa predovšetkým svojimi rozsiahlymi piesočnatými plážami s mierne klesajúcim dnom, čo oceňujú najmä rodiny s deťmi. Všetky strediská majú veľmi dobre vybudovanú infraštruktúru so zaujímavými atrakciami pre deti i dospelých – nachádzajú sa tu veľké vodné a zábavné parky, športoviská, nekonečné cyklistické trasy a golfové ihriská, ale aj nákupné strediská. Ako všade v Taliansku, aj tu nájdete historické a umelecké poklady, nádhernú architektúru a galérie so vzácnymi dielami nielen talianskych umelcov. 

CAORLE

Romantické historické mestečko, založené už roku 40 p.n.l., zlákalo kedysi aj známeho amerického spisovateľa Ernesta Hemingwaya, ktorý tu žil a tvoril.Leží medzi riečkami Livenza a Lemene, 50 km od Benátok. Má pokojnú atmosféru, množstvo zelene, útulné historické centrum s bazilikou San Stefano s typickými úzkymi uličkami s kaviarničkami a obchodíkmi. Má vybudované športové zázemie – dva nové športové paláce Pallamare a Palaexpomar, 15 km dlhú pobrežnú promenádu s rôznymi vodnými atrakciami a aquaparkom. Za riekou Livenza bol vybudovaný prístav pre jachty v časti nazvanej Porto Santa Margherita, ktorá sa stala typickým prímorským moderným letoviskom. Najnovšia časť – Caorle Altanea ponúka najmä rodinné vilky s bazénom. Pláž je z jemného piesku s mierne klesajúcim dnom.


Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás