Ghirlandina

Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Acapulco - Caorle, Porto Santa Margherita - Taliansko -  dovolenka autobusovou a individuálnou dopravou
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Porto Santa Margherita
Kód zájazdu: 1269095
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Ghirlandina

TV domáce zviera chladnička,minibar tenis parkovisko detská postieľka detský bazén plážový servis piesočnato-kamienková pláž piesočnatá pláž klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 400 m
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Rýchly popis:

Rezidencia v tichej časti letoviska Porto Santa Margherita v blízkosti piesočnatej pláže s bazénom a tenisovými kurtami s možnosťou doobjednania polpenzie.


Poloha:
v stredisku Porto Santa Margherita, asi 100 m od mora, v tichej časti letoviska a neďaleko centra. Ubytovacia agentúra sa nachádza asi 550 metrov od rezidencie.

Ubytovanie:
v rezidencii je výťah, bazén pre dospelých a deti otvorený podľa počasia, tenisové kurty a parkovisko. Apartmány typu BILOCAL pre 4-5 osôb pozostávajú zo spálne s manželskou posteľou a jedným samostatným lôžkom, obývacej izby s vybaveným kuchynským kútom a rozkladacím alebo vysúvacím dvojlôžkom, typ B5 má predzáhradku, typ B27 nemá predzáhradku. Apartmány typu BILOCAL pre 4-6 osôb označené ako typ A19,, pozostávajú zo spálne s manželskou posteľou a poschodovou posteľou, obývacej izby s vybaveným kuchynským kútom a rozkladacím alebo vysúvacím dvojlôžkom. Apartmány typu TRILOCAL pre 6 - 7 osôb s označením B36  pozostávajú zo spálne s manželským dvojlôžkom, ďalšej spálne s 2 - 3 lôžkami (môže byť aj poschodová posteľ) a obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím alebo vysúvacím dvojlôžkom. Všetky apartmány sú jednoducho zariadené, majú sociálne zariadenie, TV, mikrovlnku, klimatizáciu na vyžiadanie a za poplatok 60 EUR/bilocal a 70 EUR/trilocal, balkón či terasu. Záverečné upratovanie apartmánu je za povinný doplatok 70 EUR/bilocal a 80 EUR/trilocal. Detská postieľka sa dá objednať za 30 EUR/týždeň, posteľná bielizeň 15 EUR/osoba a uteráky 15 EUR/osoba. Domáce zvieratá sú akceptované za poplatok na mieste, nutné nahlásiť pri rezervácii pobytu v CK. Parkovanie je možné zadarmo a bez obmedzení pred domom alebo v blízkosti domu.

Stravovanie:
bez stravy,

Pláž:

piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora vzdialená asi 100 m od rezidencie, vhodná aj pre rodiny s deťmi. Plážový servis za poplatok na mieste.


Doprava:
individuálna alebo autobusová.

V cene je zahrnuté:

prenájom apartmánu na 7 nocí, všetky spotreby do max. 60 Kw/týždeň, parkovanie, využívanie bazéna.


V cene nie je zahrnuté:
Doprava: LUX BUS 120 EUR/osoba, miestenka 8 EUR, príplatok za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov alebo samostatnú dopravu bez ubytovania 20 EUR/osoba. Povinné príplatky: platba na mieste: záverečné upratovanie 70 EUR/bilocal, 80 EUR/trilocal, miestna pobytová taxa, nadmerná spotreba energií 0,9 EUR/kW. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Ostatné doplatky: na vyžiadanie a platba na mieste - posteľná bielizeň 15 EUR/osoba, detská postieľka 30 EUR/týždeň, klimatizácia 60 až 70 EUR/apartmán/týždeň. Zvieratá sú povolené - 40 EUR/do 5 kg, 60 EUR/do 12 kg, 70 EUR/nad 12 kg. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, PN, NM, TN - 14 EUR, PB, ZA, MT, RK - 18 EUR. Upozornenie: pri autokarovej doprave je termín nástupu vždy deň pred uvedeným dátumom nástupu na ubytovanie a termín návratu deň po ukončení pobytu. Z cien uvedených pri tomto objekte nie je možné poskytnúť zľavy.


Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

SEVERNÝ JADRAN

Iba 600 km od hraníc Slovenska sa nachádzajú najbližšie piesočnaté pláže severného Jadranu. Táto časť talianskeho pobrežia, nachádzajúca sa v regiónoch Friuli Venezia Giulia a Veneto, je známa predovšetkým svojimi rozsiahlymi piesočnatými plážami s mierne klesajúcim dnom, čo oceňujú najmä rodiny s deťmi. Všetky strediská majú veľmi dobre vybudovanú infraštruktúru so zaujímavými atrakciami pre deti i dospelých – nachádzajú sa tu veľké vodné a zábavné parky, športoviská, nekonečné cyklistické trasy a golfové ihriská, ale aj nákupné strediská. Ako všade v Taliansku, aj tu nájdete historické a umelecké poklady, nádhernú architektúru a galérie so vzácnymi dielami nielen talianskych umelcov. 

CAORLE

Romantické historické mestečko, založené už roku 40 p.n.l., zlákalo kedysi aj známeho amerického spisovateľa Ernesta Hemingwaya, ktorý tu žil a tvoril.Leží medzi riečkami Livenza a Lemene, 50 km od Benátok. Má pokojnú atmosféru, množstvo zelene, útulné historické centrum s bazilikou San Stefano s typickými úzkymi uličkami s kaviarničkami a obchodíkmi. Má vybudované športové zázemie – dva nové športové paláce Pallamare a Palaexpomar, 15 km dlhú pobrežnú promenádu s rôznymi vodnými atrakciami a aquaparkom. Za riekou Livenza bol vybudovaný prístav pre jachty v časti nazvanej Porto Santa Margherita, ktorá sa stala typickým prímorským moderným letoviskom. Najnovšia časť – Caorle Altanea ponúka najmä rodinné vilky s bazénom. Pláž je z jemného piesku s mierne klesajúcim dnom.


Novinky

Partneri

Facebook

Kontaktujte nás